• Hem
  • Varmt välkommen...
sida

Varmt välkommen!

Vad roligt att du hittat hit till partidistriktets hemsida. Vänsterpartiet Norrbotten är en del av Sveriges enda socialistiska och feministiska parti, som med stolthet arbetar för ökad rättvisa mellan kvinnor och män. Vi vill minska klassklyftor mellan fattiga och rika i vårt land och vi kämpar för internationell solidaritet i världens alla länder. Vårt parti för också ett oavbrutet arbete för en bättre global miljö. Vårt arbete sker ute i partiföreningarna i kommunerna ute i landet, såväl som i landsting och regioner och i riksdagen.

Vi hoppas att du sökt dig hit för att du känner nyfikenhet för vårt parti och gärna också skulle vilja bli en del av den vänsterns viktiga rörelse. Just nu behövs du i den kommande valrörelsen, där vi tillsammans behöver lyfta frågor om rättvisa, feminism och globalhållbarhet. Vi behöver också finnas som antirasitiska kämpar, aktivister för HBTQ-personers rättigheter och kvinnors rätt till sina kroppar i Sverige, ett land (och en värld), som får ett allt hårdare politiskt klimat. Det är dags att vända vindarna till vänster!

Du behövs i det arbetet, som den vänstersympatisör vi hoppas du är. Om du vill, så önskar vi inget hellre än att du vill dela vår kamp genom att Bli medlem.

Varmt välkommen!

Nina Berggård, ordförande

 

 

 

 

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk