Ida Årbro

Ida är ersättare för distriktsstyrelsen och det är hennes andra år i styrelsen. Ida är en nykomling i politiken men har stor kunskap, drivkraft och kampanda.

Jag är Ida, 35 år och lever utåt ett normativt familjeliv. Är i dagsläget anställningsbar. Har utbildat mig till fritidsledare, diakon och nästan klar beteendevetare. Älskar fyrkantigt och stora saker. Är aktivist ut i fingerspetsarna och har så länge jag kunnat kämpat för människor i utsatthet. Även om jag är ny i partipolitiken så har hela mitt liv präglats av politisk aktivism.

Jag är Ida, 35 år och lever utåt ett normativt familjeliv. Är i dagsläget anställningsbar. Har utbildat mig till fritidsledare, diakon och nästan klar beteendevetare. Älskar fyrkantigt och stora saker. Är aktivist ut i fingerspetsarna och har så länge jag kunnat kämpat för människor i utsatthet. Även om jag är ny i partipolitiken så har hela mitt liv präglats av politisk aktivism.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *