artikel

Daniel Henriksson

Daniel är nyinvald till styrelsen som ordinarie ledamot. Daniel har flera uppdrag i sin kommun och kommer med erfarenheter som kommer vara till stor nytta för styrelsens arbete.

Jag är 28 år och bor i Överkalix med min dotter. Politiskt har jag flera uppdrag i kommunen. Sitter i kommunfullmäktige som ordinarie och är ersättare i Socialnämden och Barn och utbildningsnämnden. Jag brinner för att skapa ett mera jämlikt samhälle och stoppa vinsterna i välfärden. På fritiden ägnar jag stor tid åt min dotter, min veteranbil och mina vänner.
Jag är 28 år och bor i Överkalix med min dotter. Politiskt har jag flera uppdrag i kommunen. Sitter i kommunfullmäktige som ordinarie och är ersättare i Socialnämden och Barn och utbildningsnämnden. Jag brinner för att skapa ett mera jämlikt samhälle och stoppa vinsterna i välfärden. På fritiden ägnar jag stor tid åt min dotter, min veteranbil och mina vänner.

Dela den här sidan:

Kopiera länk