artikel

Anders Degerman

Anders är nyinvald ersättare i distriktsstyrelsen. Anders har erfarenheter från Ung vänster, vilket också uppmärksammades under årskonferensen. Det är erfarenheter som distriktsstyrelsen kommer ha stor nytta av, förutom all annan kunskap. Anders berättar här lite mer om sig själv.

Jag är 23 år och bor i Smedsbyn utanför Luleå med min sambo. Jobbar just nu på Granngården och sitter även i Vänsterpartiets styrelse i Luleå och i kommunens Landsbyggdskomitté. På min fritid sysslar jag med musik och är även mycket intresserad av hockey i allmänhet och Luleå HF i synnerhet!
Jag är 23 år och bor i Smedsbyn utanför Luleå med min sambo. Jobbar just nu på Granngården och sitter även i Vänsterpartiets styrelse i Luleå och i kommunens Landsbyggdskomitté. På min fritid sysslar jag med musik och är även mycket intresserad av hockey i allmänhet och Luleå HF i synnerhet!

Dela den här sidan:

Kopiera länk