artikel

Partiledarkandidater besöker Norrbotten i höst

Det blir ingen samlad utfrågning av de fyra partiledarkandidaterna i Norrbotten inför partiledarvalet på kongressen i januari. Däremot kommer samtliga fyra att besöka länet på olika platser inom den närmaste månaden.

Ulla Andersson besöker Piteå måndag 24 oktober, ett öppet möte hålls kl 19.00 på Ekbergs konditori (Storgatan)

Rossana Dinamarca besöker Piteå onsdag 26 oktober, öppet möte kl 19.00 på Ekbergs konditori (Storgatan)

Hans Linde besöker Luleå onsdag den 9 november, han kommer att tala på kristallnattsmanifestationen vid Gula Paviljongen/Storgatan från kl 1700 och efteråt blir det möte på distriktshuset Lulsundsgatan 13 ca kl 18.30. Hans kommer också att medverka i distriktets partiskola den 3-4 december på fyra olika platser i länet (se nedan).

Jonas Sjöstedt besöker Luleå lördag 22 oktober och håller Torgmöte kl 14 på Gula Paviljongen/Storgatan. Jonas besöker också Gällivare den 20 november kl ca 14-18 i Folkets Hus, Gällivare

Dela den här sidan:

Kopiera länk