artikel

Maria Holmquist Ek

Maria är nyinvald till distriktsstyrelsen som ordinarie. Hon har förut varit med som valberedare och har bred kunskap om hur partiet och distriktet. En stor rikedom för styrelsens arbete.

Jag har alltid hållit på med politiskt arbete sedan jag blev någorlunda vuxen, det började med Grupp 8 och kommer säkert att sluta med någon Tantpatrull. Jag tycker det är kul med politik men det gäller att hålla i och hålla ut. Politik är ett långsiktigt förändringsarbete. Jag är med i Vänsterpartiet för det är det enda riktiga feministiska partiet. Det finns flera olika frågor som intresserar mig förutom feminismen, det är vård, skola och omsorg. Kanske har det att göra med att jag är utbildad socionom sedan många år tillbaka och har arbetat i denna sektor hela mitt yrkesliv. Man kan lugnt säga att jag på nära håll sett och känt av den förda politikens konsekvenser för människors vardagsliv. Jag är gift och har fyra vuxna gullebarn och sex gullebarnbarn och alla bor himla långt borta! Som tur är är jag med sommarstuga också!
Jag har alltid hållit på med politiskt arbete sedan jag blev någorlunda vuxen, det började med Grupp 8 och kommer säkert att sluta med någon Tantpatrull. Jag tycker det är kul med politik men det gäller att hålla i och hålla ut. Politik är ett långsiktigt förändringsarbete. Jag är med i Vänsterpartiet för det är det enda riktiga feministiska partiet. Det finns flera olika frågor som intresserar mig förutom feminismen, det är vård, skola och omsorg. Kanske har det att göra med att jag är utbildad socionom sedan många år tillbaka och har arbetat i denna sektor hela mitt yrkesliv. Man kan lugnt säga att jag på nära håll sett och känt av den förda politikens konsekvenser för människors vardagsliv.
Jag är gift och har fyra vuxna gullebarn och sex gullebarnbarn och alla bor himla långt borta!
Som tur är är jag med sommarstuga också!

Dela den här sidan:

Kopiera länk