Malin Karvonen

Malin är nyinvald ersättare i distriktsstyrelsen. Hon har erfarenhet av kommunala uppdrag i sin kommun och är en målmedveten feminist som arbetar för kvinnopolitiken i sin partiförening.

Jag bor i Boden där jag är kvinnopolitiskt ansvarig och sitter som ersättare i utbildningsnämnden. Jag brinner för feminism och jämställdhetsfrågor, men är även intresserad av miljöfrågor och att motverka rasismen. På fritiden är jag gärna ute i naturen.

Jag bor i Boden där jag är kvinnopolitiskt ansvarig och sitter som ersättare i utbildningsnämnden. Jag brinner för feminism och jämställdhetsfrågor, men är även intresserad av miljöfrågor och att motverka rasismen. På fritiden är jag gärna ute i naturen.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *