Erik Grähs

Erik blev vald till ordinarie ledamot i distriktsstyrelsen. Han har varit med i några år och styrelsen har stor nytta av hans kunskap om hur livet på landsbygden ser ut samt kunskaperna om hur vården fungerar.

20år Född och uppvuxen i karlskoga, Värmland. Flyttade till Arjeplog för att läsa BilSystemTeknik på gymnasitet. Jobbar som vårdbiträde inom äldreomsorgen. Blev medlem i partiet som 18åring. Sitter i KF och MBR i Arjeplog. Mina hjärtefrågor är vård och skola.

20år
Född och uppvuxen i karlskoga, Värmland. Flyttade till Arjeplog för att läsa BilSystemTeknik på gymnasitet.
Jobbar som vårdbiträde inom äldreomsorgen.
Blev medlem i partiet som 18åring. Sitter i KF och MBR i Arjeplog. Mina hjärtefrågor är vård och skola.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *