artikel

Christina Snell-Lumio

Christina valdes till ordförande för Vänsterparitet i Norrbotten under årskonferensen. Christina berättar här lite mer om sig själv

Jag bor i en liten by Hedenäset utanför Övertorneå där jag driver ett bokförlag sedan 16 år tillbaka. Jag brinner för hållbarhetsfrågor ekologiskt och ekonomiskt samt feminism och antirasism. Är ledamot av kommunfullmäktige i Övertorneå, ledamot i landstingsfullmäktige samt ledamot i partiets Programkommission.för Vänsterpartiet Norrbotten även kommande år.
Jag bor i en liten by Hedenäset utanför Övertorneå där jag driver ett bokförlag sedan 16 år tillbaka. Jag brinner för hållbarhetsfrågor ekologiskt och ekonomiskt samt feminism och antirasism. Är ledamot av kommunfullmäktige i Övertorneå, ledamot i landstingsfullmäktige samt ledamot i partiets Programkommission.för Vänsterpartiet Norrbotten även kommande år.

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk