Christina Snell-Lumio

Christina valdes till ordförande för Vänsterparitet i Norrbotten under årskonferensen. Christina berättar här lite mer om sig själv

Jag bor i en liten by Hedenäset utanför Övertorneå där jag driver ett bokförlag sedan 16 år tillbaka. Jag brinner för hållbarhetsfrågor ekologiskt och ekonomiskt samt feminism och antirasism. Är ledamot av kommunfullmäktige i Övertorneå, ledamot i landstingsfullmäktige samt ledamot i partiets Programkommission.för Vänsterpartiet Norrbotten även kommande år.

Jag bor i en liten by Hedenäset utanför Övertorneå där jag driver ett bokförlag sedan 16 år tillbaka. Jag brinner för hållbarhetsfrågor ekologiskt och ekonomiskt samt feminism och antirasism. Är ledamot av kommunfullmäktige i Övertorneå, ledamot i landstingsfullmäktige samt ledamot i partiets Programkommission.för Vänsterpartiet Norrbotten även kommande år.

 

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *