artikel

Noliamässan i Piteå

I veckan som varit har Noliamässan i Piteå hållt igång. Vänsterpartiet var självklart där. Under veckan har vi haft underbart väder.

Jenny berättar;  Många besökare kom förbi vår monter och pratade oss och drack kaffe. Vi hade väldigt roligt och stämningen var på topp. Människor stannade till bara för att det var så trevlig stämning hos oss. Någon sa till och med ”Jasså? Inte visste jag att man kunde ha så trevligt folk hos Vänsterpartiet!”
Starkaste minnet var kvinnan som stegade fram till montern med bestämda steg och frågade hur man gjorde för att engagera sig politiskt. Hon var jättearg och ville vara med för att göra Sverige till ett bättre land. Jag svarade henne att man kunde börja med att gå med som medlem i partiet. Varpå hon undrade hur man gjorde det. Jag lob och gav henne en medlemsansökan och sa att hon bara behövde fylla i den och lämna in den till mig. Hon skrev på genast. Hon var så nöjd när hon gick ifrån oss och vi var en medlem rikare. Totalt under veckan värvadev i 12 nya medlemmar. Inte illa!

photovisi-download

 

Förutom att flera partiföreningar ställde upp med fantastiska engagerade partikamrater så var även Jonas Sjöstedt på besök en av dagarna. Även Lars Ohly besökte oss. Många trevliga samtal blev det och vi hoppas på fortsatta samtal under valrörelsen och därefter såklart.

Dela den här sidan:

Kopiera länk