artikel

Aktiviteter

I helgen händer en hel del och vi i Vänsterpartiet Norrbotten är med. Dels åker flera från Vänsterpartiet i Norrbotten till Malmö på torsdag för att delta i Nordiskt kvinnoforum. Ett stort utbud av föreläsningar och debattsamtal kommer att finnas att gå på som deltagare.

Efter deltagandet kommer det komma mer om Vänsterpartiet Norrbotten med mer om vad vi varit med om, vad vi lärt oss och mer om vår egen feministiska politik.

kvinnoforum

I helgen kommer även Luleå Pride att gå av stapeln. Även där kommer Vänsterpartiet finnas på plats. Lokalföreningen i Luleå kommer finnas med. Besök oss gärna

prideluleå

 

 

Observera också att det i helgen är sista dagen för att anmäla sig till nästa veckas utbildning i antirasistisk argumentation. Alexander Bengtsson från Expo kommer och föreläser samt leder oss in i hur vi ska agera.

expovänster

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk