artikel

Kvinnans kropp är inte till salu!

Sedan evigheter har man sett kvinnans kropp som en handelsvara, som något man kan använda till sin egen fördel. Som något som finns till för andras njutning och nytta. Det får vara slut på det nu. Kvinnans kropp är inte till salu! Vare sig det gäller prostitution eller uthyrning av livmoder, skriver Lena Tjäder, kirunabo och vice ordförande för Ung Vänster. Läs hela inlägget här.

Sedan evigheter har man sett kvinnans kropp som en handelsvara, som något man kan använda till sin egen fördel. Som något som finns till för andras njutning och nytta. Det får vara slut på det nu. Kvinnans kropp är inte till salu! Vare sig det gäller prostitution eller uthyrning av livmoder, skriver Lena Tjäder, kirunabo och vice ordförande för Ung Vänster. Läs hela inlägget här.

Dela den här sidan:

Kopiera länk