artikel

Vad menar Du Britt Westerlundh

Vad menar Du egentligen Britt Westerlundh ?

  

Vad menar Du egentligen Britt Westerlundh ?

Först står Du i TV och säger att  " skatterna inte kommer att räcka till för all den välfärd vi skall producera ". Sedan skriver Du ett inlägg i NSD där Du tar tillbaka detta. Nästan. Du skriver ju också att " olika alternativ och driftsformer kan bli aktuella " även om Du kringgärdar det med någon slags ottydlig " reglering " och " avtal ".
TV-tittare och läsare vet ju inte riktgt vad som gäller, trots att insändaren i tidningen i övrigt är ganska OK. Du är otydlig och för fram olika åsikter i olika media. Och inte blir det bättre av att ni socialdemokrater i Luleå, ångar på med privatiseringar och försäljning av allmän egendom,  samtidigt som Du försöker två dina händer. Du är väl ordförande för Luleås sossar eller hur? Och i Piteå går man samma väg som Luleå när det gäller försäljning av hyresrätter. På kuppen har ni fått LO-Norrbotten, Metallfacket på SSAB, Kommunal och Hyresgästförerningen att skicka sina protester.
Så vi frågar nu : Är detta socialdemokratisk politik? Och var står Du i frågan? Här väntar vi oss en mycket, mycket tydligare Britt Westerlundh.

Siv Holma Riksdagsledamot ( v )
Anna Hövermark Partistyrelsen ( v )
Börje Lööw distriktsordförande ( v )

Dela den här sidan:

Kopiera länk