artikel

Lars Ohly på Stora Nolia

Under Fredagen den 11 augusti får Vänsterpartisterna i Norrbotten besök av partiledaren Lars Ohly som en del av hans turné på Norrlandskusten. Under dagen hinner han med att besöka ett arbetsmarknadspolitiskt projekt för flyktingar i Gäddvik, hålla torgmöte på Gula paviljongen i Luleå, besöka Energitekniskt Centrum i Piteå, stå i partiets monter på Stora Nolia och öppningstala vid Vänsterpartiet Norrbottens regionala valupptakt i Älvsbyn.
Under besöken i Gäddvik och Piteå kommer Lars Ohly även att ha sällskap med såväl lokala som regionala företrädare för Vänsterpartiet. På Energitekniskt Centrum i Piteå deltar bl.a. riksdagsledamot Siv Holma och vänsterpartiets gruppledare i kommunfullmäktige Brith Fäldt. Dessutom medverkar distriktsordförande Iris Dimitri.

Vänsterpartiet driver bl.a. frågan om en snabbare energiomställning som enligt utredningar visar, kan ge upp till 170 000 nya jobb fram till år 2017. Därför är besök på ETC och svartlutsförädlingen intressant för Vänsterpartiets partiledare.

Vänsterpartiets monter på Stora Nolia är U3012.

För mer information, kontakta
Bo Leinerdal, 070-582 24 80
partiledarstaben

Joel Karlsson, 070-247 21 70
Vänsterpartiet Norrbotten

Siv Holma, 070-343 95 83
riksdagsledamot

Brith Fäldt, 070-346 64 91
gruppledare (v) Piteå

Dela den här sidan:

Kopiera länk