artikel

Vänstern i länet intar Pajala under marknaden

Inför helgens årliga sommarmarknad i Pajala är förberedelserna i full gång för Vänsterpartiet på både lokal och regional nivå. Såväl Pajalavänsterns kommunalrådskandidat Birger Lahti, länets riksdagsledamot Siv Holma och Ung Vänsters distriktsordförande Emelie Christianzen kommer att vara på plats Lördagen den 8/7.

Under lördagen kommer Ung Vänster och Vänsterpartiet, bl.a. Birger Lahti och Siv Holma, att hålla tal på Soltorget i Pajala mellan kl. 13.30 och 14.00.
– Vi satsar ju på att bli största parti i Pajala och jag tror att vi har en bra chans att nå dit. Vi ska prata med folk och förklara partiets politik för en bättre välfärd och jobb åt alla. Det är vad vi tjänar på häruppe i Tornedalen, inga privatiseringar och utförsäljningar gynnar oss, säger Vänsterpartiet i Pajalas kommunalrådskandidat Birger Lahti


I Ung Vänsters och Vänsterpartiets tält kommer utöver lokalpolitiskt aktiva Pajalabor också en ledamot i Ung Vänsters Förbundsstyrelse, länets vänsterpartistiska riksdagsledamot och Ung Vänster Norrbottens distriktsordförande att finnas.För mer information, kontakta
Birger Lahti, kommunalrådskandidat
Vänsterpartiets Kommunorganisation i Pajala
mobil: 070/20 99 673


Siv Holma, riksdagsledamot
Vänsterpartiet Norrbotten
mobil: 070/343 95 83
e-post: [email protected]


Joel Karlsson, vikarierande ombudsman
Vänsterpartiet Norrbotten
mobil: 070/247 21 70
e-post: [email protected]


 


läs mer på Vänsterpartiet Pajalas hemsida.

Dela den här sidan:

Kopiera länk